Tärkeä ilmoitus!

UUTISKIRJE

  Seonilmainen.comin uutiskirje on Internetin suosituin keino saada helposti ja nopeasti tieto netin uusista ilmaistarjouksista!
Liity nyt uutiskirjeeseemme ja lähetämme sinulle ilmaisen lahjan!
Sähköpostiosoite:  
ilmainen listaa Internetin ilmaiset
Kuva tuotteesta Aku Ankka lehti

Aku Ankka lehti

3 kuukautta ilmaiseksi Aku Ankka lehteä.
Kuva tuotteesta Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu

Vihdoin Suomessa - Markkinoiden tehokkaimmat Shinewhite hampaidenvalkaisuliuskat
Kuva tuotteesta Ilmainen aktiivisuusranneke

Ilmainen aktiivisuusranneke

Tarkkaile päivittäisten toimitatavoitteidesi täyttymistä ja energian kulutustasi.
Kuva tuotteesta Ilmaiset seiskat

Ilmaiset seiskat

5 viikon ilmaiset seiskat ja hieno tilaajalahja
Kuva tuotteesta Kädessäpidettävä skanneri jolla tienaat tauluTV:n

Kädessäpidettävä skanneri jolla tienaat tauluTV:n

Katso miten käytät skanneria ja ansaitset pesukoneen tai tauluTV:n!
Kuva tuotteesta Laatubokserit

Laatubokserit

Kokeile ilmaiseksi laadukkaita alushousuja.
Kuva tuotteesta Melatoniini

Melatoniini

Kokeile ilmaiseksi melatoniinia kahden kuukauden ajan.
Kuva tuotteesta Minit kirjakerho

Minit kirjakerho

Kolme Disneyn kuva- tai satukirjaa ilman ostovelvoitetta.

Lataa ilmainen roolipeli Android puhelimeesi tai tablettiisi Play Storesta: Better Hero RPG

Internetin ilmaiset tuotteet ja palvelut! Se on ILMAINEN!! Listaamme sivuilla netin ilmaisia tuotenäytteitä ja kaikkea muuta mitä netistä saa ilmaiseksi. Päivitimme sivut ja nyt löydät sivuilta myös keskustelupalstan jossa voit jakaa omat linkkivinkit netin ilmaisiin tuotteisiin.

Ilmaisista ATK-Ohjelmista löydät ilmaisia virustentorjuntaohjelmia jollainen pitäisi löytyä jokaisesta tietokoneesta. Lisäksi löydät hyödyllisiä ilmaisohjelmia mm. kuvankäsittelyyn ja musiikin kuunteluun. Myös ATK-tarvikkeet kategoriasta löytyy tietotekniikkaan liittyviä ilmaistuotteita. Tosin osa voi olla ns. "kaupan päällisiä".

Hygienia-kategoriasta löytyy ilmaisia tuotenäytteitä kylpyhuoneeseen. Sieltä löydät esimerkiksi partaterän ja vaahtoa sekä uuden ihokarvanpoisto-menetelmän naisille. Myös hampaiden hoitotarvikkeita löytyy. Meikeistä löydät ilmaisia meikkinäytteitä. Esimerkiksi kirjoittamishetkellä siellä on Lumenen Mascara! Meikkinäytteistä suuri osa vieläpä tulee kotiin asti ilman postikuluja, eli on ihan oikeasti ilmainen.

Lapsille ja Pelit kategoriat sisältävät viihdettä, Internet-pelejä ja on siellä lapsille ollut mm. askartelukerhon ilmainen tutustumispaketti. Myös Liberolta on voinut tilata ilmaisen näytepakkauksen jossa on ollut tietysti vaippoja ja muuta kivaa.

Lehdet ja kirjat kategoriassa on paljon ilmaisia kaupan päällisiä. Perinteisesti lehtiä onkin aina kaupattu näillä ilmaisilla kaupan päällisillä. Eli jos päätät tilata näistä jonkun, niin todennäköisesti sitoudut myös tilamaan ko. lehteä ainakin muutaman numeron verran. Toisaalta eihän se ole huono diili jos tilaat kolme numeroa lehteä hintaan 19,90€ ja saat kaupan päälle 60€ kansitakin!

Ilmaisia tekstiviestejä ja soittoääniäkin on saatavilla Internetistä. Ne on listattu omissa kategorioissaan. Viihteestä löydät ilmaisia DVD-levyjä ja muuta mukavaa. Näissäkin kannattaa huomioida, että joudutko liittymään johonkin kerhoon ennen kuin saat "ilmaiset tuotteet".

Urheilu ja vaatteet osio sisältää joitakin ilmaisia internet-palveluita jotka edesauttavat urheilussa, kuten kalorilaskureita. Ilmaisia vaatteita sisältää mm. ilmaisia sukkia ja alusvaatteita, mutta myös arvokkaampia vaatteita kuten kansitakkeja ym. Nämä takit ovat yleensä kaupan päällisiä, eivät näin täysin ilmaisia.

Jos tiedät jotain ilmaista jota seonilmainen.com ei vielä listaa, niin kerro siitä keskustelupalstalla!

Etusivu Uusimmat Hae Rekisteriseloste