Tärkeä ilmoitus!

UUTISKIRJE

  Seonilmainen.comin uutiskirje on Internetin suosituin keino saada helposti ja nopeasti tieto netin uusista ilmaistarjouksista!
Liity nyt uutiskirjeeseemme ja lähetämme sinulle ilmaisen lahjan!
Sähköpostiosoite:  
ilmainen listaa Internetin ilmaiset
Kuva tuotteesta Aku Ankka lehti

Aku Ankka lehti

3 kuukautta ilmaiseksi Aku Ankka lehteä.
Kuva tuotteesta Ilmaiset seiskat

Ilmaiset seiskat

5 viikon ilmaiset seiskat ja hieno tilaajalahja
Kuva tuotteesta Katso Lehti

Katso Lehti

Suomen laajin TV lehti puoleen hintaan.
Kuva tuotteesta Kädessäpidettävä skanneri jolla tienaat tauluTV:n

Kädessäpidettävä skanneri jolla tienaat tauluTV:n

Katso miten käytät skanneria ja ansaitset pesukoneen tai tauluTV:n!
Kuva tuotteesta Laatubokserit

Laatubokserit

Kokeile ilmaiseksi laadukkaita alushousuja.
Kuva tuotteesta Laihdu helposti

Laihdu helposti

Kevennys aloituspakkaus 0€. Laihtumistakuulla!
Kuva tuotteesta Langattomat kuulokkeet

Langattomat kuulokkeet

Loistava tarjous Katso lehdeltä
Kuva tuotteesta Posta Redux miesten vaivaan

Posta Redux miesten vaivaan

Pääset eroon ärsyttävistä eturauhasvaivoista!

Lataa ilmainen roolipeli Android puhelimeesi tai tablettiisi Play Storesta: Better Hero RPG

Internetin ilmaiset tuotteet ja palvelut! Se on ILMAINEN!! Listaamme sivuilla netin ilmaisia tuotenäytteitä ja kaikkea muuta mitä netistä saa ilmaiseksi. Päivitimme sivut ja nyt löydät sivuilta myös keskustelupalstan jossa voit jakaa omat linkkivinkit netin ilmaisiin tuotteisiin.

Ilmaisista ATK-Ohjelmista löydät ilmaisia virustentorjuntaohjelmia jollainen pitäisi löytyä jokaisesta tietokoneesta. Lisäksi löydät hyödyllisiä ilmaisohjelmia mm. kuvankäsittelyyn ja musiikin kuunteluun. Myös ATK-tarvikkeet kategoriasta löytyy tietotekniikkaan liittyviä ilmaistuotteita. Tosin osa voi olla ns. "kaupan päällisiä".

Hygienia-kategoriasta löytyy ilmaisia tuotenäytteitä kylpyhuoneeseen. Sieltä löydät esimerkiksi partaterän ja vaahtoa sekä uuden ihokarvanpoisto-menetelmän naisille. Myös hampaiden hoitotarvikkeita löytyy. Meikeistä löydät ilmaisia meikkinäytteitä. Esimerkiksi kirjoittamishetkellä siellä on Lumenen Mascara! Meikkinäytteistä suuri osa vieläpä tulee kotiin asti ilman postikuluja, eli on ihan oikeasti ilmainen.

Lapsille ja Pelit kategoriat sisältävät viihdettä, Internet-pelejä ja on siellä lapsille ollut mm. askartelukerhon ilmainen tutustumispaketti. Myös Liberolta on voinut tilata ilmaisen näytepakkauksen jossa on ollut tietysti vaippoja ja muuta kivaa.

Lehdet ja kirjat kategoriassa on paljon ilmaisia kaupan päällisiä. Perinteisesti lehtiä onkin aina kaupattu näillä ilmaisilla kaupan päällisillä. Eli jos päätät tilata näistä jonkun, niin todennäköisesti sitoudut myös tilamaan ko. lehteä ainakin muutaman numeron verran. Toisaalta eihän se ole huono diili jos tilaat kolme numeroa lehteä hintaan 19,90€ ja saat kaupan päälle 60€ kansitakin!

Ilmaisia tekstiviestejä ja soittoääniäkin on saatavilla Internetistä. Ne on listattu omissa kategorioissaan. Viihteestä löydät ilmaisia DVD-levyjä ja muuta mukavaa. Näissäkin kannattaa huomioida, että joudutko liittymään johonkin kerhoon ennen kuin saat "ilmaiset tuotteet".

Urheilu ja vaatteet osio sisältää joitakin ilmaisia internet-palveluita jotka edesauttavat urheilussa, kuten kalorilaskureita. Ilmaisia vaatteita sisältää mm. ilmaisia sukkia ja alusvaatteita, mutta myös arvokkaampia vaatteita kuten kansitakkeja ym. Nämä takit ovat yleensä kaupan päällisiä, eivät näin täysin ilmaisia.

Jos tiedät jotain ilmaista jota seonilmainen.com ei vielä listaa, niin kerro siitä keskustelupalstalla!

Etusivu Uusimmat Hae Rekisteriseloste